miercuri, 19 decembrie 2012

Colier pentru Craciun.

Aparent spiritul Craciunului a pus stapanire pe mine si am decis sa fac ceva tematic. Art Boutique m-a ajutat oferindu-mi o tema foarte frumoasa cu ocazia concursului  Fulg de Nea. Cu toti fulgii de zapada si toate decoratiunile de iarna am reusit sa fac acest colier:




Este facut din niste margele, din plastic, pictate cu acrilice in strat dublu si lacuite cu un lac rezistent pentru protectie, deci nu sunt casante ( nu-i bai daca le scapati pe jos) . Fiecare margica este pictata pe ambele parti astfel se pot intoarce fara probleme. Are o lungime totala de aprox. 45 cm si costa 35 de lei.
Este un model original si unicat.

marți, 4 decembrie 2012

Pandantiv


Saptamana trecuta am trecut pe la atelier si s-a lasat cu traforat intens. Adica, decupat cu acel instrument ce se poate observa in imaginea de mai jos in metal :) Oli a fost cu mine si a facut cateva poze in culise, care surprind procesul de creatie.




Dupa vreo trei panze rupte, un carcel la deget si lustruire intensa a rezultat un pandantiv pana ( unii spun ca seamana mai mult cu o frunza, deci fiecare vede ce vrea) de care sunt foarte multumita . Iata-l !!

Are aproximativ 7,5 cm lungime si este 35 lei.
Pot realiza si alte modele. Daca doriti ceva personalizat nu ezitati sa imi scrieti pe cercei_lunatici@yahoo.com sau pe Facebook. 



Despre mine