miercuri, 17 octombrie 2012

Toamna primavaratica


Am asteptat cu nerabdare luna octombrie pentru  ca imi ajunsesera caldurile insuportabile pe care le-am resimtit noi, locuitorii Bucurestiului. Iata ca am ajuns si la mijlocul acestei luni si am realizat o ilustratie in acuarela pentru a sarbatorii aerul respirabil de afara, frunzele colorate si ploile care mai spala din cand in cand orasul. ( claritatea e indoielnica, fiindca scannerul meu s-a stricat :( si poza am realizat-o noaptea, caci noaptea e singurul timp liber pe care il mai am- insa promit sa o inlocuiesc cu o varinata mai clara)


 Nu am povestit cum a fost la targ! In primul rand am impartit locul cu  Anca si am avut un panou extrem de incarcat de pe care au disparut multe lucrusoare dragi mie, printre care si cerceii cu pastori si oi din colectia Romania. De fapt, s-a luat cam totul din aceasta colectie, deci ma bucur sa vad ca modelele traditionale si ilustratiile cu vechi indeletniciri ( cum ar fi pastoritul, sau portul costumului traditional) inca atrag atentia si sunt pe placul multor persoane. Asa ajungem si la postare de astazi . Am primit o comanda de cercei cu pastori si i-am refacut cu cateva mici ajustari ( o margine colorata cu bulinute si o oita vesela pe spatele unuia dintre cercei ). Iata -i :


O sa revin in scurt timp cu noi accesorii , fiindca m-am hotarat sa scriu cat mai des pe blog :) Pana atunci dau un singur indiciu - rasina !

Despre mine